Compania

COMPANIA NOASTRĂ

Compania nostră a început activitatea prin distribuția proprie de produse în zona de nord-vest a țării, în locații HoReCa și Traditional Trade urmând a ne extinde la nivel național prin distribuitori locali în județele: Brașov, Sibiu, Timiș, Arad, Bihor și Cluj Napoca.

DESPRE COMPANIA ROSSELL

Am pornit la drum cu o echipă tânără și cu mult entuziasm în 2014, începând activitatea prin distribuția proprie de produse în zona de nord-vest a țării, în locații HoReCa și Traditional Trade.

Experiența adunată în cei 6 ani de când activăm, cât și entuziasmul ne ajută în planul de extindere la nivel național prin distribuitori locali în județele: Brașov, Sibiu, Timiș, Bihor și Cluj Napoca.

Ne mândrim cu faptul că, compania Rossell este unicul importator al produselor Almdudler, băutura răcoritoare carbogazoasă pe bază de plante alpine, certificate vegan, fără conservanți, fără arome artificiale și conținut redus de zahăr, fabricat cu mare grijă, conform rețetei secrete care datează din anul 1957.

Compania Rossell împreuna cu Almdudler, băutura tradițională în Austria, suntem prezenți și în lanțurile mari de magazine din România: Auchan, Mega Image, Selgros, Remarkt, DM și stațiile OMV.

În prezent, pe lângă dezvoltarea brandului Almdudler, compania ROSSELL & CO și-a setat ca axă principală și distributia regională și vânzarea online de produse, având în portofoliu mai multe branduri de băuturi alcoolice și non-alcoolice pe care vă invitam sa le descoperiti pe site-ul nostru de prezentare și comercializare pe rossel.ro

ROSSELL & CO

Compania

Unicitate

Rossell & CO se mândrește cu faptul că este unicul importator al băuturii răcoritoare Almudler în România

Compania

Diversitate

Compania Rossell să străduieste să acoperă toate nevoile clienților, așadar suntem permanent într-o continuă dezvoltare de gamă

Compania

Promptitudine

În compania noastră clientul este în permanență pe primul loc, prin urmare rapiditatea este punctul nostru forte!

0
Colaboratori
0
Comenzi Online
0
Etichete listate
0
Angajati
0
Aparitii in Presă

TESTIMONIALE

Apreciez foarte mult acest brand pentru originalitate și sunt un consumator de produse naturale. Îl prefer pentru gustul asemănător ceaiurilor pe care eu le savurez și pentru aroma plantelor alpine. Mă duce cu gândul foarte aproape de miresmele pe care le întâlnesc uneori prin munți.

Patricia Cimpoiasu, Violoncelista Amadeus Electric Quartet

ECHIPA

 

Vasile Roșco

Director General

Nicoleta Roșco

Director Executiv

Anca Pop-Ivan

Director Comercial

Cristian Iga

Manager Regional

Cristina Apan

Contabil

Felician Tamaș

Gestionar Depozit

Ardelean Ioan Liviu

Reprezentant Vânzări

Felician Merce

Represetant Vânzări

Moldovan Marius

Reprezentant Vânzări

Lapuste Nicolae

Agent Livrator

PRODUCĂTORI

Branduri cu care lucrăm să vă punem la dispoziție produsele dorite