Rossell
ROSSELL2021-10-20T13:24:34+03:00
DISTRIBUȚIE DE CALITATE
Păstrăm înalta calitate ca etalon și lucrăm din greu 🙌🏼 să ne asigurăm că tot ce comanzi va fi ambalat box cu aceeași plăcere de fiecare dată și va ajunge la tine cât mai repede. Vă oferim si anumite benefici la livrarea produselor, transport gratuit peste o anumita valoare.Deținem în portofoliu o gamă larga de produse de calitate și branduri premium cum ar fi: Gamă de produse Monin, Almdudler, Vinuri și bauturi Spirtoase.
Păstrăm înalta calitate ca etalon și lucram din greu 🙌🏼 să ne asiguram că tot ce comanzi va fi ambalat box cu acelasi placere de fiecare data, și va ajunge la tine cât mai repede.
Deținem în portofoliu o găma larga de produse de calitate si branduri premium cum ar fi: Gamă de produse Monin, Almdudler , Vinuri și bauturi Spirtoase

Câteva caracteristici de care suntem mândri

Produse de Calitate

Suntem axați pe calitatea și longevitatea vieții așadar incercam întotdeauna să alegem produsele care ne ajuta să acem un stil de viață sanătos, prin urmare vă invităm să descoperiți produsele noastre PREMIUM.

Livrare Rapidă

Știm că timpul fiecăruia este prețios de aceea provocarea nostră este să livram produsele în cel mai scurt timp posibil, de asemenea vă oferim și benefici, transport gratuit peste o anumită valoare a cumpăraturilor.

produse-si-branduri-marca-Rossell

Gamă Variată

Ne implicam în permanență pentru a satisface nevoile tuturor clienților noștri, printr-0 gamă variată de produse PREMIUM, atăt național căt și internațional, la cele mai competitive prețuri.

Unic Importator

Suntem unicul importator al brandului Almdudler în România, cea mai cunoscută bautura a Austriei, certificată Vegan, cu o prezență internațională în peste 15 țări.

produse-Rossell-Zetea

Branduri de Prestigiu

Produse de Calitate

Produse Vegane

Produs Traditional Romănesc

Topping și siropuri

Gust Autentic Delicios

Conținut redus de zahăr

Ingrediente naturale

Fără coloranți artificiali

Rossell-Cocktail-Small
Calitate / Cantitate

Bine ai venit la noi, distribuitorul tău de nădejde.

Blog
Go to Top