Naturera Sirop Blue Coracao 0.7L

Naturera Sirop Blue Coracao 0.7L

Notele degustării:

  • Miros: Tonuri citrice de portocală amară
  • Gust: Arome dulci-amărui de coajă de portocală laraha
  • Culoare: Albastru

Pretul include TVA
Pretul transportului se calculeaza la adaugarea produsului in cos.

40,00 lei

Naturera Sirop Blue Coracao 0.7L este un sirop proaspăt și răcoritor, Blue Coracao este ingredientul care dă gustul multor băuturi, printre care cafele, ciocolate calde, frappe-uri sau cocktail-uri exotice. Realizat din ingrediente de calitate superioară și fără gluten, Naturera Sirop Blue Coracao inspiră să savurezi de asemenea şi smoothie-uri irezistibile, care te trimit cu gândul la plaje fierbinţi.

Despre Naturera:

Giuseppe Lochis cunoscut sub numele de „Polot” s-a născut în 1882. La începutul anilor 1900 a început să producă vinuri, musturi și băuturi spirtoase în laboratorul său. Odată cu a doua generație, producția de vinuri și musturi a fost abandonată în favoarea lichiorurilor și a siropurilor pe bază de zahăr. Evoluția și cercetarea continuă în timp cu generațiile ulterioare, până la a patra, unde un alt pas important duce la abandonarea lumii produselor alcoolice, dezvoltarea în continuare a siropurilor și introducerea semifabricatelor pe bază de fructe cu un brand care se va dovedi fundamental, pentru ascensiunea General Fruit: Naturera. În omagiu adus memoriei neobositului „Polot”, ia naștere o nouă linie de produse Naturera care îi poartă numele și care în fiecare referință conține opera vieții.

Naturera Sirop Blue Coracao 0.7L este un sirop proaspăt și răcoritor, Blue Coracao este ingredientul care dă gustul multor băuturi, printre care cafele, ciocolate calde, frappe-uri sau cocktail-uri exotice. Realizat din ingrediente de calitate superioară și fără gluten, Naturera Sirop Blue Coracao inspiră să savurezi de asemenea şi smoothie-uri irezistibile, care te trimit cu gândul la plaje fierbinţi.

Despre Naturera:

Giuseppe Lochis cunoscut sub numele de „Polot” s-a născut în 1882. La începutul anilor 1900 a început să producă vinuri, musturi și băuturi spirtoase în laboratorul său. Odată cu a doua generație, producția de vinuri și musturi a fost abandonată în favoarea lichiorurilor și a siropurilor pe bază de zahăr. Evoluția și cercetarea continuă în timp cu generațiile ulterioare, până la a patra, unde un alt pas important duce la abandonarea lumii produselor alcoolice, dezvoltarea în continuare a siropurilor și introducerea semifabricatelor pe bază de fructe cu un brand care se va dovedi fundamental, pentru ascensiunea General Fruit: Naturera. În omagiu adus memoriei neobositului „Polot”, ia naștere o nouă linie de produse Naturera care îi poartă numele și care în fiecare referință conține opera vieții.