Crama Ratesti Cabernet Sauvignon 0.75L

Crama Ratesti Cabernet Sauvignon 0.75L

Notele degustarii

  • Crama: Ratesti
  • Tip: Sec
  • Culoare: Rosu
  • Alcool:  13,3%
  • An: 2014

Pretul include TVA!
Pretul transportului se calculeaza la adaugarea produsului in cos.

50,00 lei

Ratesti Cabernet Sauvignon este un vin intens, corpolent, cu arome de coacăze negre şi ușoare tente de vanilie. Strugurii au fost culeși în luna octombrie, iar dupa încheierea fermentației alcoolice si a celei malolactice, vinurile au fost maturate în baricuri românești de stejar, cu grad de prajire mediu, timp de 23 luni. Ratesti Cabernet Sauvignon se poate consuma alaturi de preparate mai condimentate, carne rosie, ciuperci si brânzeturi maturate. A se servi la 12º-14ºC.

Despre Crama Ratesti

Crama Ratesti a inceput in 2008, in judetul Satu Mare. Dealurile Ratestilor au devenit zona viticola inca de pe vremea contelui Károlyi, cand svabii stabiliti aici la inceputul anilor 1700 au plantat vie contribuind la consacrarea zonei. Suprafata cultivata este de 205 hectare, pe care se regasesc urmatoarele soiuri: Riesling Italian, Sauvignon Blanc, Feteasca Regala, Muscat Ottonel, Traminer, Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra.

Ratesti Cabernet Sauvignon este un vin intens, corpolent, cu arome de coacăze negre şi ușoare tente de vanilie. Strugurii au fost culeși în luna octombrie, iar dupa încheierea fermentației alcoolice si a celei malolactice, vinurile au fost maturate în baricuri românești de stejar, cu grad de prajire mediu, timp de 23 luni. Ratesti Cabernet Sauvignon se poate consuma alaturi de preparate mai condimentate, carne rosie, ciuperci si brânzeturi maturate. A se servi la 12º-14ºC.

Despre Crama Ratesti

Crama Ratesti a inceput in 2008, in judetul Satu Mare. Dealurile Ratestilor au devenit zona viticola inca de pe vremea contelui Károlyi, cand svabii stabiliti aici la inceputul anilor 1700 au plantat vie contribuind la consacrarea zonei. Suprafata cultivata este de 205 hectare, pe care se regasesc urmatoarele soiuri: Riesling Italian, Sauvignon Blanc, Feteasca Regala, Muscat Ottonel, Traminer, Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra.