SPIRTOASE

Zetea-Logo-brand

Țuica si Pălinca premium din Transilvania, cu o tradiție de peste 100 de ani! Zetea – o poveste ce nu poate fi spusă ȋn câteva cuvinte. Undeva in România este Transilvania. Aici se produce faimoasa băutura alcoolică numita Palincă de Transilvania.

De-a lungul mai multor generații familia Zetea produce băuturi naturale distilate din fructe la cazane tradiționale cu foc direct, imbunătățind continuu procedeul dupa metoda ZETEA, dar păstrând caracterul tradițional al acestuia.

Marca romaneasca Zetea isi incepe povestea pentru consumatorii din intreaga lume in 1990, cand Silviu Zetea decide sa transforme o afacere veche de familie intr-un brand premium, recunoscut in lume. Procesul permanent de inovare si investiție continua în tehnologie care a dăt origina, Palincă de Transilvania fiind medaliata cu argint la Competitia internationala de la Bruxelles, (Belgia) in 2001.

Sortimentul invechit in butoaie de stejar romanesc nu contine conservanti, sau coloranti artificiali si are termen de valabilitate nelimitat. Palincă de transilvania este alegerea potrivita pentru mesele bogate in calorii si pentru cadouri inedite.

Medalia de argint la Concursul Mondial de la Buxelles 2001

Medalia de aur la Festivalul Tuicii de la Vălenii de Munte 2001

Medalia de argint la Salonul de vinuri și băuturi distilate NOVVIN de la București 2002

Marca de aur la Salonul Național „Palincă Românească” de la București 2002

[stack_slider id="385"]