CAFEA – JULIUS MEINL

Julius-Meinl-Logo-Brand

Julius Meinl Original  este mândră să fie AMBASADORUL Culturii Cafenelei Vieneze încă din 1862. Ca prim prăjitor industrial de cafea din Europa și prin inovații constante, Julius Meinl a construit o unică și plină de success cultură a cafelei, cu rădăcini în tradiția Vieneză.

Julius Meinl Original este brandul de cafea și ceai HoReCa Premium numărul 1 din întreaga lume.

Fondată în 1862, compania Julius Meinl Original este unul dintre cei mai vechi prăjitori de cafea din lume și și-a menținut reputația de furnizor de cafea și ceai de calitate premium până în ziua de azi.

Vezi produsele in magazin

CAFEA – JULIUS MEINL

JULIUS MEINL

Julius Meinl este mândră să fie AMBASADORUL Culturii Cafenelei Vieneze încă din 1862. Ca prim prăjitor industrial de cafea din Europa și prin inovații constante, Julius Meinl a construit o unică și plină de success cultură a cafelei, cu rădăcini în tradiția Vieneză. Încă din 1862 Julius Meinl înseamnă experiență, tradiție și produse de calitate premium.

Julius Meinl este brandul de cafea și ceai HoReCa Premium numărul 1 din întreaga lume.

Fondată în 1862, compania Julius Meinl este unul dintre cei mai vechi prăjitori de cafea din lume și și-a menținut reputația de furnizor de cafea și ceai de calitate premium până în ziua de azi. Vastele cunoștințe în achiziția cafelei verzi și parteneriatele pe termen lung cu producătorii de cafea, o atentă selectare a boabelor de cafea – realizată de membrii ai familiei și un proces tipic vienez de prăjire realizat de specialiștii noștri, duc la asigurarea unei cești cu cafea perfectă. Lunga noastră tradiție cu focus pe nevoile clienților noștri ne permit să oferim întregul suport, service și idei clienților noștri, în cel mai bun mod posibil.

Vezi produsele in magazin