VINURI – GRANDIVINI ORIGINAL

Grandi-Vini-Logo-Brand

GrandiVini Original vă invită să descoperiţi gusturile autentice italiene, de la cele mai vechi și prestigioase crame din Italia: Carpene Malvolti, De Stefani, Ca‘ De‘ Medici, Civ & Civ.

Carpene Malvolti a fost fondată în 1868 de către Antonio Carpene din dorința acestuia de a produce vinuri spumante și distilate, de cea mai bună calitate, care a dăt orine la GrandiVini Original proveniți din strugurii podgoriilor de viță de vie de pe colinele din Conegliano și Valdobbiadene.

Vezi produsele in magazin

VINURI

GRANDI VINI

GRANDI VINI vă invită să descoperiţi gusturile autentice italiene, de la cele mai vechi și prestigioase crame din Italia: Carpene Malvolti, De Stefani, Ca‘ De‘ Medici, Civ & Civ.

Carpene Malvolti a fost fondată în 1868 de către Antonio Carpene din dorința acestuia de a produce vinuri spumante și distilate, de cea mai bună calitate, proveniți din strugurii podgoriilor de viță de vie de pe colinele din Conegliano și Valdobbiadene.

Ca‘ De‘ Medici:În inima regiunii Emilia se află Antica Casa Vinicola Ca ‘De’ Medici, o companie care a făcut istorie în producere de vinuri Lambrusco de calitate.
Istoria companiei a început în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, când familia Medici deținea un mic han unde produceau și vin.
Remigio Medici a decis să dezvolte mai mult domeniul vinicol și împreună cu fii săi, au pus bazele cramei „Remigio Medici e Figli”. Crama a avut imediat un mare succes, de fapt, în 1911, a primit Menzione d’Onore (Mențiunea de onoare) și Medaglia d’Oro Croce al Merito (Medalia de aur Crucea la Merit) la Expoziția Internațională din Roma.

Clienții noștri pot găsi în portofoliul nostru, vinuri care acoperă toate gusturile și care pot însoți cu succes orice eveniment.

Vezi produsele in magazin