BRAN

Bran-Logo-brand

Distincțiile aduc distincții… Bran Original, Marcă de AUR!

Trebuie să știi că odată ce ai cuprins o sticlă Bran Original, ai pus mâna pe un Produs Tradițional Românesc, atestat și prezent la târgurile sau expozițiile mondiale din Mexic, Germania, Coreea de Sud sau Polonia. Pălinca de prune poartă la gât Medalia de Aur pentru gustul inconfundabil de prună, iar rachiul pe cea de Argint. Printre ele, stau așezate și alte diplome cu distincția Marca de Aur, pentru că așa-i stă în fire licorii noastre – nu trece neobservată.

Inima Transilvaniei răsună dincolo de granițe… Bran Original prin Europa și peste ocean!

Pălinca din ținuturile nordice ale Transilvaniei nu cunoaște granițe și se oprește acolo unde simte că face bine și alină. Ne plimbă în croazieră cei curioși de experiență și suficient de curajoși pentru gust. Cei ce știu că un digestiv din nuci verzi e mai curat decât orice alt medicament, preferă Bran Original în paharele de whiskey. Ce ne rodește plaiul ajunge până în SUA, Canada și Noua Zeelandă, cu timbru de returnare empty bottle, full experience!

Livezile de ieri, și azi… Trei generații, același spirit!

Vezi produsele in magazin
Apă de Izvor

BRAN

BRAN

Distincțiile aduc distincții… Bran, Marcă de AUR!

Trebuie să știi că odată ce ai cuprins o sticlă Bran, ai pus mâna pe un Produs Tradițional Românesc, atestat și prezent la târgurile sau expozițiile mondiale din Mexic, Germania, Coreea de Sud sau Polonia. Pălinca de prune poartă la gât Medalia de Aur pentru gustul inconfundabil de prună, iar rachiul pe cea de Argint. Printre ele, stau așezate și alte diplome cu distincția Marca de Aur, pentru că așa-i stă în fire licorii noastre – nu trece neobservată.

Inima Transilvaniei răsună dincolo de granițe… Bran prin Europa și peste ocean!

Pălinca din ținuturile nordice ale Transilvaniei nu cunoaște granițe și se oprește acolo unde simte că face bine și alină. Ne plimbă în croazieră cei curioși de experiență și suficient de curajoși pentru gust. Cei ce știu că un digestiv din nuci verzi e mai curat decât orice alt medicament, preferă Bran în paharele de whiskey. Ce ne rodește plaiul ajunge până în SUA, Canada și Noua Zeelandă, cu timbru de returnare empty bottle, full experience!

Livezile de ieri, și azi… Trei generații, același spirit!

Ce curgea cândva în țoiuri, se toarnă și azi în shoturi. Fructele-s culese ca și atunci, manual, de pe dealurile sătmărene și de sub poalele muntelui. Tot așa, le așezăm cu grijă în coșuri mari și le spălăm în apă de izvor, ca să păstrăm noblețea din aromă. Macerarea – în pivnițele răcoroase, iar fermentarea în căzi mari de lemn, protejate și supravegheate. Arta distilării e același meșteșug dintotdeauna, lăsat moștenire: la cazan de cupru, cu foc direct – 7 vorbe ca și-n basme! Și uite așa, să ne tot curgă gusturi blânde și catifelate de pălinci, arome discrete în vișinate și afinate. Să ne descopere însetații de aventură, spiritul să se perpetueze. Hai noroc și noroc nouă că nu dă dureri de cap!

Vezi produsele in magazine