Într-un studiu realizat pentru Austria, de catre institutul de cercetare de piață,  Almdudler continuă să își consolideze poziția clară de lider pe piața limonadelor austriece. În urma victoriei din 2018, Almdudler este din nou câștigător în 2019 și a primit „Premiul pentru Calitate Comercială” pentru cel mai puternic brand de limonadă din Austria.

Brand austriac tradițional preferat!

Almdudler este o băutură răcoritoare carbogazoasă din plante alpine, fără conservanţi, fără arome artificiale şi cu un conţinut redus de zahăr, fabricată cu mare grijă conform reţetei secrete care dateazã din 1957. Din 2014, toate produsele Almdudler poartă logo-ul pro vegetarian al Societății Europene Vegetariene, fiind oficial aprobate ca și produse vegetariene.

Almdudler face parte din cultura austriacă și este întotdeauna sufletul petrecerii. La restaurant, la cafenea, la cabană sau acasă, Almdudler este prezent acolo unde oamenii se adună pentru a se bucura împreună.

Cu un gust unic, dulce, dar și acrișor în același timp, Almdudler este potrivit pentru orice ocazie. În formula originală sau în combinație cu alte băuturi, de exemplu un shandy de Almdudler și bere, un șpriț de Almdudler cu vin, un cocktail de Almdudler cu vodka sau un șpriț de Almdudler cu șampanie, Almdudler este perfect pentru orice ocazie – îl poți împărți cu prietenii, la mese de familie sau de fiecare dată când are loc o reuniune.

Almdudler în România

Almdudler în România, este importat exclusiv de compania S.C. Rossell & CO, unicul responsabil privind dezvoltarea brandului pe toate canalele din România.

Almdudler ajuns la rafturile marilor retaileri, în sute de magazine din toată țara, și este prezent, de asemenea, în retailul tradițional și în HoReCa, în anumite zone ale țării.


Anul 2020 aduce pentru fanii Almdudler în România o noutate, “Almdudler Sugar Free”, până acum pe piață din România a fost prezența doar gama Almdudler Original în patru ambalaje diferite. În Austria există o gama variată de arome a limonadei Almdudler,  promitem că în curând să descoperim aceste arome și în România!

Vizitează pagina de produse Almdudler in magazinul Rossell.